Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ


Τον καθορισμό νέων εδρών των επιβατηγών δημόσιας χρήσης (ταξί) σε τέσσερις από τους έξι 'Καλλικρατικούς' Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων αποφάσισε προχθες, κατά συντριπτική πλειοψηφία, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, με τη σύμφωνη γνώμη των δύο τοπικών σωματείων.
Ο εισηγητής του θέματος, αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, επεσήμανε ότι «σύμφωνα με τον νόμο 4070/2012 το Περιφερειακό Συμβούλιο ορίζει τις νέες έδρες των επιβατηγών δημόσιας χρήσης, που μπορεί να προκύπτουν από συνένωση υφισταμένων όμορων εδρών εντός της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας ή να διατηρούνται οι έδρες όπως έχουν μέχρι σήμερα. Η απόφαση αυτή έχει καταληκτική ημερομηνία τη 10η Ιουνίου 2012. 
Στον δήμος Κισάμου δεν άλλαξε τίποτα : Καστέλι: 13, Πλάτανος: 2, Τοπόλια: 2, Καλλεργιανά: 1, Δραπανιάς: 1, Βουλγάρω: 1, Καλουδιανά: 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: