Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ......


Βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!
Μετά τους Μαγκούφη και Αμοιρίδη, δηλώσεις για τα νέα μέτρα έκανε και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παναγιωτακόπουλος.
Μιλώντας στον realfm κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς να διαπραγματευτούν απευθείας με τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι με τους…. υπαλλήλους της τρόικας.
«Ποιος εξουσιοδοτεί τον Παπαδήμο και τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς να παίρνουν αυτές τις αποφάσεις; Μάς οδηγούν στη δεκαετία του ’50 και αυτή η διαπραγμάτευση πρέπει να σταματήσει» είπε ο κ. Παναγιωτακόπουλος και προέβλεψε πως ούτως ή άλλως η χώρα θα χρειαστεί να πάρει και άλλα μέτρα πιθανότατα τον Ιούνιο για το 2012.
«Τρεις υπάλληλοι κουνάνε επιδεικτικά το χέρι λες και είμαστε οι άτακτοι μαθητές. Αυτός ο πόλεμος φτώχειας και πείνας, αυτός ο εμφύλιος σπαραγμός δεν θα έχει νικητές και ηττημένους» σημείωσε ο κ. Παναγιωτακόπουλος.
«Κάποια στιγμή θα μας πούνε δυστυχώς πτωχεύσατε γιατί ο λαός δεν μπορεί να αντέξει αυτά τα μέτρα. Υπογράψαμε το μνημόνιο του Παπακωνσταντίνου χωρίς να το διαπραγματευθούμε. Ρωτήστε όποιον Έλληνα θέλετε, προτιμά φτώχια και δυστυχία ή φτώχεια και αξιοπρέπεια; Θα σας απαντήσουν το δεύτερο»….Βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!
Κ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: