Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

Μάζωξη θα έχουν σήμερα οι Δήμαρχοι του νομού στον Πλατανιά μετά από πρόσκληση του δημάρχου Πλατανιά, κ. Μαλανδράκη, σχετικά με την κατάργηση της δωρεάν μεταφορές των μαθητών από και προς το σχολείο, αλλά και το μείζον ζήτημα της συγχώνευσης σχολείων που προωθεί η κ. Διαμαντοπούλου! 
Πάμε για κλείσιμο των σχολείων την 1η του Μάρτη και με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αν δεν βρεθεί λύση με την περιφέρεια, αυτό διεμήνυσαν οι δήμαρχοι, ανεπίσημα. 
Στην συνάντηση των δημάρχων ενδεχομένως να παρευρεθεί και ο κ. Κουράκης σαν εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ (αντιπρόεδρος) για να δει το πρόβλημα αν και το ίδιο υπάρχει σε όλους του νομούς της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: