Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.....

Η ΚΕΔΕ είναι αντίθετη στην μείωση των αντιδημάρχων...και προσπαθεί να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν. Πάντως αν περάσει το μέτρο που προωθεί -μάλλον η Τρόικα- περισσότερο θα πληγούν όχι οι εκλεγμένοι αντιδήμαρχοι-εθελοντές-αλλά οι οι ειδικοί σύμβουλοι που έχουν αναμαζώξει.  
Μάλιστα άκουσα και μια δήλωση ενός δημάρχου σε κοντινό μας δήμο που παραπονέθηκε λέγοντας "Αυτή τη στιγμή οι αντιδήμαρχοι δυσκολεύονται, φανταστείτε να μείνουν οι μισοί τι έχει να γίνει. Θα είναι ένα πλήγμα και θα δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα." Δυστυχώς είναι αλήθεια, αλλά ποιος φταίει; Είναι πλέον γνωστό ότι οι "εθελοντές" μας έχουν καλομάθει...και προσφέρουν μόνο όταν έχουν και αξίωμα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: