Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Η επαπειλούμενη διάβρωση στις ακτές των Χανίων αποτελεί μια αδιέξοδη πραγματικότητα και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια δρόμων, οικημάτων και ανθρώπων για αυτό και πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα, για την προστασία και διαφύλαξη της παράκτιας ζώνης και την ανάσχεση όλων των παράνομων δραστηριοτήτων που συμβάλουν στη δημιουργία του προβλήματος, επισημαίνει με ερώτηση του στον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργο Παπακωνσταντίνου..γνωστός Χανιώτης βουλευτής!!
Στον σωστό άνθρωπο η επερώτηση...σ' αυτόν που "διάβρωσε" όλες τις ελληνικές οικογένειες, παρακαλάμε να μας σώσει.....σιγά να μην ασχοληθεί αν στο Κολυμπάρι επειδή φτιάξανε το λιμάνι λάθος, ο βοριάς παίρνει τις ακτές.
Άντε να κάνετε καμιά σωστή επερώτηση για την ζωή μας και την διαβίωση μας και αφήστε τα σάπια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: