Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πειραιάς 08/12/2008
Την Πέμπτη 4/12/2008 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΟΛΠ ΑΕ σύσκεψη με αντικείμενο την τιμολογιακή πολιτική του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. στο επιβατικό κοινό κατά το έτος 2009, στην οποία συμμετείχε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιβατών Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΠΣΕΑΣ) δια του Πρόεδρου κ. Γιάννη Θεολογίτη.
Κατά την εν λόγω σύσκεψη θέσαμε υπόψην της Διοίκησης του Οργανισμού τη σημασία διατήρησης ήπιας τιμολογιακής πολιτικής κατά το έτος 2009 με στόχο τη στήριξη της κοινωνικής συνοχής της χώρας και την αποφυγή οικονομικής επιβάρυνσης των επιβατών με αυξήσεις που θα μετακυλήσουν στο ναύλο του εισιτηρίου.
Κατόπιν των ανωτέρω, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Διοίκηση του Οργανισμού με κοινωνική ευαισθησία και στα πλαίσια της στήριξης των επιβατών-καταναλωτών κατά την παρούσα αρνητική οικονομική συγκυρία, αποφάσισε να εισηγηθεί προς το Δ.Σ του ΟΛΠ ΑΕ το πάγωμα των δικαιωμάτων επιβατών-καταναλωτών και τροχοφόρων στην ακτοπλοΐα και στην κρουαζιέρα, για όλο το 2009.
Οι προτάσεις του ΠΣΕΑΣ προς το ΥΕΝΑΝΠ, για κατάργηση των υπέρ τρίτων κρατήσεων που εισπράττονται στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο και το πάγωμα των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, από τις Ακτοπλοϊκές Εταιρείες για το 2009, μετά δε και από την μείωση των λειτουργικών εξόδων των πλοίων κατά 45%, (λόγω της μείωσης της σημερινής τιμής του πετρελαίου, στην χαμηλότερη τιμή του τα τρία τελευταία χρόνια), είναι και εφικτές και επιβεβλημένες.
Πιστεύουμε ότι θα υλοποιηθούν οι προτάσεις μας προς όφελος του επιβάτη-καταναλωτή, δείχνοντας πως και οι Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις της Ακτοπλοΐας θα δείξουν την κοινωνική τους ευαισθησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: