Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Είμαι συμβασιούχος του Υπουργείου πολιτισμού 12 χρόνια και τα τελευταία τρία με ασφαλιστικά μέτρα τα οποία, ναι μεν έχουν εκδικαστεί, αλλά δεν έχει εκδοθεί καμία απόφαση δικαστηρίου. Εργάζομαι στην ΚΕ ΕΠΚΑ και σήμερα θέλω να καταγγείλω την αλλοπρόσαλλη, απαράδεκτη, αλλά και απάνθρωπη συμπεριφορά του υπουργείου Πολιτισμού που με απόλυσε (μερικές εκατοντάδες άλλους μαζί με μένα )....τηλεφωνικά. Μάλιστα καλώς διαβάσατε μας απέλυσαν χωρίς να υπάρχει καμία απόφαση δικαστηρίου, χωρίς να υπάρχει ένα επίσημο χαρτί από το υπουργείο, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, παραμονή του χρόνου, από το τηλέφωνο. Δυστυχώς αυτό το κράτος έχει καταρρεύσει και είναι ντροπή ένας ολάκερος υπουργός να δίνει εντολές στους υπηρεσιακούς παράγοντες του να απολύσουν τους εργαζόμενους, που για 13 και βάλε χρόνια ήταν απαραίτητοι στην υπηρεσία.
Δυστυχώς για μια ακόμα φορά βλέπουμε πως λειτουργεί το κράτος στις πλάτες των συμβασιούχων, βέβαια είναι και αξιοθαύμαστη η λογική όλων αυτών των καρεκλοκένταυρων που μας απέλυσαν εκτός από τηλεφωνικά και στις 14.00 ώρα Ελλάδος, ώστε να μην μπορούμε να αρθρώσουμε λόγο μιας και οι περισσότεροι προϊστάμενοι αλλά και σωματεία έκαναν χρήση της ημιαργίας τους.
Εύχομαι την ίδια πρωτοχρονιά που θα περάσω και εγώ και υπόλοιποι συνάδελφοι, να περάσει και ο υπουργός μας, ο κ. λιάπης (με λ μικρό) αλλά και όποιος άλλος έδωσε τέτοια εντολή.

Το ξεφτιλισμένο κράτος λειτουργεί (χαχαχα) και δυστυχώς η απόδειξη αυτή φαίνονται σήμερα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

12 χρόνια συμβασιούχος?
Με την απαράδεκτη προσαύξηση +50% που ισχύει για τους συμβασιούχος στο δημόσιο τομέα μπορούσες να είχες διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ στο δημόσιο. Δεν ήθελες όμως, βαριόσουν ακόμα και μια αίτηση να κάνεις και ζητάς να σε μονιμοποιήσουν με το ζόρι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΦΑΓΕΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΛΟΒΑΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.