Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

ΑΓΩΓΟΣ ΜΕΣΑΥΛΙΩΝ

Το 2019 ο αγωγός Μεσαυλίων καταστράφηκε απο τις καταστροφικές πλημμύρες και απο εκεί και μετά, έχουμε την ανικανότητα των αρμοδίων να πράξουν τα αυτονόητα.
Την 1 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, όπου το έργο της αντικατάστασης του αγωγού μεταφοράς νερού στο φαράγγι Μεσαυλίων - Δελιανών για την ύδρευση κοινοτήτων των δήμων Κισάμου και Πλατανιά ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΕΥΑΒΑ. Στη σύσκεψη παρίστατο ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Γεώργιος Μυλωνάκης, ο αντιδήμαρχος Υδροάδρευσης Κισάμου κ. Θεόφιλος Χριστουλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Κισάμου κ. Νεκτάριος Κουμάκης και εκ μέρους της ΔΕΥΑΒΑ ο Γενικός Διευθυντής κ. Κονταράκης Κωνσταντίνος.
Στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 εγκρίθηκε η ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΜΕΣΑΥΛΙΩΝ - ΔΕΛΙΑΝΩΝ» απο την ΔΕΥΑΒΑ, και στις 20 Οκτωβρίου 2023 εξοφλείτε ο ανάδοχος για την υπηρεσία χαρτογράφησης του δικτύου.
Απο εκεί και μετά, εδώ και ένα χρόνο, το απόλυτο χάος!
Αλήθεια τι γίνεται με αυτό το θέμα;
Εμείς θα ασχοληθούμε καθόλου ή τα δίνουμε όλα σε άλλους;
Οι δημότες μας περιμένουν απαντήσεις εν ώρας λειψυδρίας.
Βιολάκης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: