Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

7ος στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ

Την 7η θέση στον τελικό της σφαιροβολίας  του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου κατέκτησε ο αθλητής της Θύελλας Σταύρος Σημαντηράκης με βολή στα 15.31 μέτρα εκπροσωπώντας  το Γενικό Λύκειο Κισάμου. Οι αγώνες διεξήχθησαν το διήμερο 4-5 Μάιου στην Ελευθερούπολη Καβάλας και συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές στίβου από Ελλάδα και Κύπρο.
Τα αποτελέσματα του τελικού : Αντωνάτος Δημήτρης 2ο ΓΕΛ Αργοστολίου 19.85μ.,Παπαδόπουλος Χρήστος 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών 17.37μ.,Νικόλαος Χατζημιχαήλ ΕΠΑΛ Δοξάτου Δράμας 16.34μ., Ιωσήφ Σάββα Λύκειο Βεργίνας-Κύπρος 16.13μ., Κλεβίς Μεράι 2ο ΓΕΛ Ζακύνθου 15.77μ., Αντώνιος Καραπαρασκευαίδης 2ο ΕΠΑΛ Σερρών 15.70μ.,Σταύρος Σημαντηράκης ΓΕΛ Κισάμου 15.31μ., Μάριος Βενιέρης ΓΕΛ Τραγαίας Νάξου 14.55μ., Ευστράτιος Ανδρεαδάκης ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου Χανίων 14.11μ.,Τζόρτζι Ζαίμι Λ.Τ Σκριπέρου Κέρκυρας 13.55μ.,Κυριάκος Σούτος ΕΠΑΛ Σάμου 13.23μ.,Αντώνιος Μπεκιάρης 2ο ΓΕΛ Κορυδαλλού 12.42μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: