Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥ

Ο Δήμαρχος Κισάμου, κ. Μυλωνάκης Γεώργιος και η κ. Ξηρουχάκη Άλκηστη, πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισάμου, με αφορμή την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων για τη Γιορτή του Καστάνου (29, 30 & 31 Οκτωβρίου 2021), ευχαριστούν θερμά όσους συνέβαλαν -  στην άρτια και επιτυχημένη διεξαγωγή αυτής της τριήμερης διοργάνωσης προβάλλοντας το κάστανο ένα εξαιρετικό προϊόν που χαρακτηρίζει τη Δημοτική Ενότητα Ιναχωρίου.
     Πιο συγκεκριμένα: 
Τον πρόεδρο του Κοινότητας Έλους κ. Κυριτσάκη Νικόλαο και τον πρόεδρο Κοινότητας Βλάτους κ. Βαϊδάκη Παντελή 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν επίσης:
Στον κ. Τζανακάκη Γεώργιο, πρόεδρο του πολιτιστικό Σύλλογο Έλους Λίμνης Λούχι «η Αναγέννηση», στα μέλη και στους εθελοντές του συλλόγου: Ανδρουλάκη Αργυρώ, Μαρακάκη Βασίλη, Αναγνωστάκη Γεωργία, Αναγνωστάκη Εμμανουήλ, Αναγνωστάκη Ζαχαρία, Τζωρτζάκη Εύα, Παντελαντωνάκη Δημήτρη, Παντελαντωνάκη Θανάση, Σκυλουράκη Γεώργιο και  Σκυρουράκη Γεώργιο του Βασιλείου, Ανδρουλάκη Μανόλη και Ανδρουλακη Νίκο, οι οποίοι  βοήθησαν ουσιαστικά και σημαντικά στην όλη διοργάνωση των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Λίμνη και στο Έλος.
Στον Μακράκη Γεώργιο, πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Bλάτους «Οι Νέοι ορίζοντες, στα μέλη και στους εθελοντές του συλλόγου: Δερουκάκη Γεώργιο, Λιτσαρδάκη Μάρκο, Παπουτσάκη Ανδρέα και Μάρτιν για την πολύτιμη βοήθεια τους στην όλη διοργάνωση της εκδήλωσης στο Βλάτος.
Στον συνταξιούχο δάσκαλο κ. Μουντάκη Μιχάλη για την εξαιρετική ομιλία του.
Στους Αρνέλο Ιωάννη Δασολόγο Μελετητή, Τσαλίκη Μιχάλη Δασολόγο ΕΔΕ και τον Νικολακάκη Αντώνιο Γεωπόνο απόφοιτο ΑΠΘ για την συμμετοχή τους στην εσπερίδα.
Στους εκπαιδευτικούς και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Έλους, για τις όμορφες κατασκευές τους και το τραγούδι «Του Φθινοπώρου η ομορφιά» που παρουσίασαν.
Στο chef Ιωάννη Κουφό μαζί με την ομάδα Χανιωτών σεφ, Ιωάννη Κατσιφαράκη, Ανθή Δερμιτζάκη, Αργύρη Κοντάκη, Μαρία Σπανουδάκη.
Στο Χορευτικό Σύλλογο "Η Κίσαμος" της Άλκηστης Ξηρουχάκη.
Στο  Λαογραφικό Όμιλο Χανίων Γιάννη Αγιασμενάκη.
Στα μουσικά σχήματα που πλαισίωσαν τις τρείς εκδηλώσεις.
Στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κισάμου.
Στα ΜΜΕ για την προβολή και διαφήμιση. 
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής καθώς και τους επισκέπτες από όλη την Κρήτη  που τίμησαν με την παρουσία τους την εν λόγω εκδήλωση.
  ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: