Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

ΝΕΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Νέο απορριμματοφόρο μικρότερο και ποιο ευέλικτο, ιδανικό για την πόλη, και της κούτας, απόκτησε ο Δήμος Κισάμου απο το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ. Ήταν κάτι που χρειαζόταν για να κάνει τα δρομολόγια εντός της πόλης που σήμερα δεν γινόταν λόγω στενότητας των δρόμων. 
Το επόμενο βήμα του Δήμου ειναι η αγορά ακόμα ενός μικρότερου απορριμματοφόρου, για την αποκομιδή «πόρτα – πόρτα» τόσο στον αστικό ιστό, όσο και σε τοπικές κοινότητες, που σήμερα δυσκολεύονται τα μεγάλα. Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος κ. Μαυροδημητράκης, "εξοπλιζόμαστε με νέα απορριματοφόρα και σύντομα θα έχουμε και τον σταθμό μεταφόρτωσης, που θα γίνει σε οικόπεδο του Δήμου, δίπλα απο τις εγκαταστάσεις του βιολογικού του κόλπου της Κισάμου. Έτσι θα γλυτώσουμε καύσιμα και συντηρήσεις λόγω της μεγάλης απόστασης που διανύουν τώρα φορτωμένα ως και το Ακρωτήρι."

Καλοτάξιδο και .....καθαρές  δουλειές....

Δεν υπάρχουν σχόλια: