Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΥΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Πολλά παραπονα απο κατοίκους ιδιαίτερα σε Πλάτανο και Μεσόγεια που δεν έχουν τηλεοπτική κάλυψη ακόμα... ή σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν καλό σήμα....
Φυσικά υπάρχουν και άλλες περιοχές του δήμου μας και παρόλο που έχουν γίνει προσπάθειες και τα προηγούμενα χρόνια το πρόβλημα συνεχίζεται.
H πλατφόρμα της govgr έχει ανοίξει και καλό είναι να κάνετε αιτήσεις....ώστε εκτός του ότι δηλώνετε το πρόβλημα σας να  επιδοτηθείτε.... !!!!!!! 
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως 01.11.2021 έως 15.11.2021. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Θα χρειαστείτε:
τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης το Taxisnet
τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της μόνιμης κατοικίας σας
την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email)
τους αριθμούς του σταθερού και του κινητού σας τηλεφώνου
Σημειώστε ότι:
η επιδότηση αφορά σε νοικοκυριά και όχι σε μεμονωμένους δικαιούχους ή επιχειρήσεις και αφορά αποκλειστικά στο συγκεκριμένο ακίνητο που δηλώσατε στην αίτηση σας
το ποσό της επιδότησης δίνεται απευθείας στον πάροχο που θα επιλέξετε μετά από εξουσιοδότηση σας
την αίτηση υποβάλουν και όσοι από τους δικαιούχους των νοικοκυριών θέλουν να διορθώσουν λανθασμένα στοιχεία παλαιότερης αίτηση στο πλαίσιο της δράσης.
Αυτές είναι επίσημα οι λευκές περιοχές (που δεν έχουν τηλεοπτική κάλυψη) και όπως φαίνεται είναι το σύνολο του Δήμου μας δίχως κάλυψη ακόμα.

Υ.Σ Και μην ξεχάσετε οτι χρεώνεστε έχετε ή δεν έχετε σήμα την ΕΡΤ στον λογαριασμός της ΔΕΗ 36 ευρουλάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: