Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΔΥΟ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΙΣΚΟ "ΛΙΜΝΗ" ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Το έργο θα είναι έτοιμο σε ένα 6μηνο, και το επόμενο θα είναι η ενίσχυση του υπάρχοντος βορείου Μώλου.

Ένα νέο έργο του Λιμενικού Ταμείου ξεκινάει να υλοποιείται από σήμερα στον λιμενίσκο "Λίμνη Κισάμου". Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έργου, ποσού 106.768 ευρω, με την ανάδοχο εταιρεία Στόχος Τεχνική ΕΠΕ, μετά από δημοπρασία και αρκετές καθυστερήσεις λόγω αλλαγής νομοθεσίας. 
Το έργο έχει τίτλο "Συντήρηση Υποδομών λιμενίσκου Λίμνης Κισάμου " και αναμένεται να υλοποιηθεί σε 6 μήνες από σήμερα. 
Αφορά πλακόστρωση χωμάτινο δρόμου και επισκευή της υπάρχουσας προβλήτας. 
Πρόσφατα ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτακης ενέταξε στο πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων ένα νέο έργο στον λιμενίσκο αυτό, την επισκευή του υπάρχοντος μώλου,  προϋπολογισμού 160.000 ευρώ.
Στην φωτογραφία ο πρόεδρος του ΛΤΝ Χανίων κ Δ. Βιριράκης και η μηχανικός του "Στόχος τεχνική" κα Παντελάκη, κατά την υπογραφή της σύμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: