Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ....

3,5 χρόνια χωρίς αναστολή μόνο για τις κλοπές των δυο σπιτιών και φυσικά για την παρενόχληση των κοριτσιών, και καθ' οδόν για τις φυλακές ο Μαροκινός, που απο την διορατικότητα του διοικητή του Α.Τ Κισάμου αποκαλύφτηκε οτι όποια παρανομία έγινε τις δυο προηγούμενες μέρες στην Κίσαμο ήταν μέσα σε αυτές. Φυσικά εκκρεμεί και η εκδίκαση για την κλοπή από την εκκλησία των Ιερών Σκευών όπου σίγουρα θα θα φάει μεγαλύτερη ποινή μιας και η πράξη αυτή είναι κακουργηματική. 
Για την εκκλησία βέβαια υπάρχει μια στεναχώρια μιας και δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα κλοπιμαία αν και έχει καταγραφεί ο "κύριος" από κάμερα και έχουν ταυτοποιηθεί και τα δακτυλικά αποτυπώματα του στο εσωτερικό της. Ας ελπίσουμε οτι θα βρεθούν κάπου πεταμένα ή σε κάποιο σπίτι συνεργού του.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: