Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ

Ανεκτέλεστο το μισό δρομολόγιο του Aqua blue Κίσαμος-Γύθειο-Κίσαμος καθώς δεν έφυγε απο το Γύθειο για Κύθηρα-Αντικύθηρα- Κίσαμο λόγω καιρού. Έτσι όσοι το περίμεναν στα Κύθηρα και Αντικύθηρα ειδοποιήθηκαν με μήνυμα στα κινητά τους, οτι να κοιμηθούν κάπου μιας και το δρομολόγιο θα γίνει το πρωί. Δεν ξέρω αν είναι λόγω καιρού ή για κάποιο άλλο λόγο αλλά ειδικά στα Αντικύθηρα που πάνε πολλοί Κισαμίτες για δουλειές αλλά και για βόλτα δεν έχει τις υποδομές να φιλοξενήσει πολύ κόσμο...
Πάντως τώρα η θάλασσα δεν έχει απαγορευτικό εκτός κι αν τα 5-6 μποφόρ κάνουν αδύνατη την προσέγγιση στα Αντικύθηρα....οι κάτοικοι εκεί βέβαια ξέρουν ....πως και με τι καιρό έπιανε το Ιονίς.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: