Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Ο ΜΑΚΡΥΧΕΡΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι της Κισάμου, ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο πλοίο προς Πελοπόννησο, 37χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή και απάτη.
Ειδικότερα κατά το χρονικό διάστημα από την 4 έως και την 6.08.2019 o δράστης αφαίρεσε από υπαλλήλους επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κισσάμου, προσωπικά αντικείμενα και κινητά τηλέφωνα.
Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, (τον είχε πιάσει και κάμερα) προέκυψε ότι ο 37χρονος, γνωστός στις αρχές, είχε διαπράξει τις παραπάνω κλοπές σε συνολικά τέσσερις επιχειρήσεις.
Αποδείχτηκε μάλιστα οτι ο ίδιος δράστης είχε διαπράξει και άλλες 4 κλοπές στους Αγίους Αποστόλους.
Φήμες που δεν είναι φήμες λένε οτι ήταν απο τα δυνατά ονόματα πριν κάμποσο καιρό της showbiz!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: