Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΑΣ

Με 515 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει την 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, στο σύνολο των 47 χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, η Ελλάδα κατείχε το 12% των συνολικών βραβεύσεων. Πρώτη στην Ελλάδα αναδείχθηκε φέτος, με 92 σημαίες, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής τα Χανιά έχουν 35 στην σχετική λίστα των νομών της Κρήτης, δεύτερος με πρώτο τον Άγιο Νικόλαο. 
Τεσσερις σημαίες βραβεύθηκαν στον Δήμο μας με το Ελαφονήσι να βραβεύεται για 3η φορά, το Μαύρος Μόλος & η Πλάκα για 6η φορά και οι δυο σημαίες στα Φαλάσαρνα/Παχειά Άμμος 1 για 8η φορά & Παχειά Άμμος 2 για 6η φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: