Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΤΕΤΡΑΘΛΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Στους Διασυλλογικούς Αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων (Κ-14) «ΤΕΤΡΑΘΛΑ», που διεξήχθησαν την Κυριακή 14 Απριλίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων συμμετείχαν οι αθλητές των ομάδων της Κισάμου, Α.Ο ΚΙσάμου και Θύελλα Καλαθενών, με στόχο να αποκτήσουν όσο το δυνατόν πλουσιότερες αγωνιστικές εμπειρίες, γι’ αθλητές που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά.
Οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου αγωνίστηκαν σε 4 αθλήματα, και συγκεκριμένα στα 60 μ., στο μήκος, στην σφαίρα και στο μπαλάκι. Ο Μανώλης Ξηρουχάκης κατέκτησε την 19η θέση από 58 αθλητές με συνολική βαθμολογία 205. Η Εμμανουέλα Καρεφυλλάκη κατέκτησε την 72η θέση από 108 αθλήτριες με συνολική βαθμολογία 190, ενώ την 99η θέση κατέκτησε η Στέλλα Λυκάκη, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά, με συνολική βαθμολογία 130. Την ίδια συνολική βαθμολογία είχε και η Δήμητρα Κοντοπυράκη, χωρίς όμως να αγωνιστεί στην σφαίρα, κατακτώντας την 100η θέση, θέση που θα ήταν πολύ υψηλότερη εάν είχε αγωνιστεί και στα 4 αθλήματα.
Η Θύελλα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τετράθλων Πανπαίδων- Πανκορασίδων β΄τα πήγε καλύτερα κερδίζοντας Χρυσό Μετάλλιο με τον Σταύρο Σημαντηράκη στη σφαιροβολία με βολή στα 9.10μ ενώ στη συνολική κατάταξη τερμάτισε τέταρτος με 265 βαθμούς με επιδόσεις (60μ 9.04, μήκος 3.94,μπαλάκι 38.06,σφαίρα 9.10) σε σύνολο 58 αθλητών.
Πολύ καλή εμφάνιση και για τον Κωστή Κατσικανδαράκη ο οποίος κατετάγη 6ος στο σύνολο με 250 βαθμούς με επίδόσεις (60μ 8.94,μήκος 3.74,μπαλάκι 41.42 μ.σφαίρα 7.10)
Για τις πανκορασίδες την καλύτερη εμφάνιση για την ομάδα της Θύελλας πραγματοποίησε η Κωνσταντίνα Μπερντίου με 260 βαθμούς με επιδόσεις (60μ 9.70,μήκος 3.41,σφαίρα 6.52,μπαλάκι 24.88) κατακτώντας την 24η θέση ανάμεσα σε 108 αθλήτριες.
Για την ομάδα της Κισάμου αγωνίστηκαν επίσης Γεωργουδάκης Γιώργος, Σγουρομάλλης Κωνσταντίνος, Μουράτι Άγγελος Γεωργιλάκη Κατερίνα, Κοκκινάκη Ελένη, Ειρηνάκη Χρυσάνθη, Χάνι Αλίσια, Γαλαριώτη Άννα, Κοκκινάκη Μαριλένα και Σκευάκη Πόπη.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που συμμετείχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: