Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ

 Λιμάνι Κυθήρων (Διακόφτι) για να παίρνουμε παράδειγμα εμείς οι "γνώστες" της Κισάμου, που νομίζουμε οτι έχουμε λιμάνι τόσα χρόνια δίχως εκπρόσωπο στο Λιμενικό ταμείο. Έτσι πρέπει να είναι τα λιμάνια πεντακάθαρα και να βλέπεις όπως βλέπεις και την ημέρα.
Φυσικά όταν αφήνουμε τους άλλους να κάνουν για μας η κατάσταση είναι τραγική....
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κυθήρων κ. Στρατή Χαρχαλάκη που μου έστειλε τις φωτογραφίες.
Πραγματικά ο Στρατής έχει κάνει έργο και σε Κύθηρα και Αντικύθηρα και του το αναγνωρίζουν όλοι. Του εύχομαι καλή συνέχεια και η επανεκλογή του θεωρείτε δεδομένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: