Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΝΤΑΜΙΑΛΗ

"Ανάσυρση αυτοκινήτου στον δρόμο από Καστέλι προς Φαλάσαρνα. Σε έναν από τους πιο τουριστικούς δρόμους της Κρήτης το προστατευτικό στηθαίο δεν είχε καθόλου οπλισμό αγκύρωσης, δηλ. το είχαν απλά τοποθετήσει επάνω στο τοίχο αντιστήριξης!" 
Γράφει στην σελίδα του ο Μιχάλης Τερεζάκης και έχει δίκιο.
Γενικά ο δρόμος αυτός απο την λίμνη ως και το λιμάνι είναι λίαν επικίνδυνος και όλοι ξέρουμε οτι έχουν γινει και 2-3 θανατηφόρα ατυχήματα. Οι μπάρες είναι ζικ-ζακ απο τα τρακαρίσματα, αλλού λείπουν, και ναι τα προστατευτικά σε δυο σημεία που έχουν γίνει τρακαρίσματα δεν τα αντικατέστησαν.
Φυσικά δεν ξέρουμε σε ποιον "ανήκει" ο δρόμος για να του κάνουμε τα παράπονα, μάλιστα όταν προ έτους έκαναν τις διαγραμμίσεις σε όλο το οδικό δίκτυο "ξέχασαν" να τις κάνουν εκεί. 
Γενικά δεν τους ενδιαφέρουμε ως την ημέρα των εκλογών.... πράγμα σύνηθες στην γειτονία μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: