Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ POS

Ο Δήμος Κισάμου εξελίσσει τις συναλλαγές του με τους Δημότες του και προς διευκόλυνση εκείνων, οι συναλλαγές θα μπορούν να γίνονται μέσω τερματικού POS. 
Οι Δημότες Κισάμου λοιπόν θα μπορούν πλέον, να ρυθμίζουν τις υποχρεώσεις τους προς το Δήμο, μέσω τραπεζικής κάρτας, αφού το Ταμείο προμηθεύτηκε τερματικό μηχάνημα POS. 
Η νέα αυτή διαδικασία έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή και μπορεί να διευκολύνει τους Δημότες Κισάμου. 

ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Ο Δήμος Κισάμου στηρίζει το 2ο Παγχανιώτικο Ποδοσφαιρικό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου και το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Το ποδοσφαιρικό τουρνουά (στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και άλλες δράσεις), που διοργανώθηκε πέρυσι για πρώτη φορά, πραγματοποιείται για την ενίσχυση του Εθελοντικού Οργανισμού "Χαμόγελο του Παιδιού". 
Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Χανίων προκειμένου να συζητηθούν οργανωτικά θέματα. Συντονίστρια θα είναι η Προϊστάμενη του τμήματος Δια βίου μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης της Π.Ε. Χανίων, κ. Ζομπανάκη Κατερίνα.

ΠΡΙΣΛΗΨΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ
Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου στις 18 Ιανουαρίου 2017 εγκρίνεται η πρόσληψη µε σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισμένου Χρόνου συνολικά δύο (2) ατόµων, για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράµµατος "Ε.Π.ΚΡΗΤΗ 2014-2020, ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 5, για την Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και καταπολέµησης της φτώχειας στην Κρήτη µε τίτλο: ΔΡΑΣΗ 9.II.1.ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ" στο ∆ήµο Κισάµου που εδρεύει στο Δραπανιά Κισάµου και συγκεκριµένα: 
Α. Ένα (1) άτοµο Κοινωνικός Λειτουργός
Β. Ένα (1) άτοµο Ψυχολόγος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: