Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ;

Πολύ κους-κους τις τελευταίες μέρες εντός και εκτός δήμου με την αντικατάσταση των Αντιδημάρχων.... Λέτε; Εγώ είμαι ολίγον επιφυλακτικός αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Καλό είναι βέβαια να υπάρξει μια φρεσκάδα, όχι τίποτα άλλο για να δούμε και νέο αίμα, που ο τόπος το χρειάζεται. Εξάλλου οι παλιοί, οι περισσότεροι, δεν θέλουν και ....τίτλους, έχουν μάθει να προσφέρουν από οποιαδήποτε θέση. Πάντως αν υπάρξει αντικατάσταση θα το μάθουμε σύντομα.. οτι γράφεται εδώ παίρνει και απάντηση. 
Να υπενθυμίσω οτι οι σημερινοί αντιδήμαρχοι είναι οι:
Ξυπολιτάκης Εμμανουήλ, Γλαμπεδάκης Βασίλειος, Παρτσαλάκης Αντώνιος, Βαρουχάκη Σταυρούλα.... κάποιοι πληρώνονται και κάποιοι όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: