Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Κάτι ψίθυροι ακούγονται από τα ανατολικά. ότι δειλά-δειλά ο βιολογικός του κόλπου είναι έτοιμος να ξαναξεκινήσει ... Πλάτανος- Κίσαμος πόλη και Κοτσιανά είναι οι προτεραιότητες που θα δοθούν, με τον Πλάτανο τελικά να κάνει διπλό αγωγό (παλαιός δρόμος και νέος).
Βέβαια μια υποσημείωση στην μελέτη είναι όλα τα λεφτά, που αναφέρει για τις παροχετεύσεις και ποιανού υποχρέωση είναι... αλλά είμαι σίγουρος οτι ο δήμος μας θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να τελειώσει το έργο και θα βγει σωστός στις υποχρεώσεις του. Μάλιστα θεωρώ οτι επειδή είναι μεγάλη η έκπτωση θα έχουμε και παράλληλα έργα (καλές ασφαλτοστρώσεις και ίσως και μια -δυο διανοίξεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια: