Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Η ομάδα του ΕΠΑΛ Κισάμου που επιλέχθηκε από την κριτική επιτροπή στην Ιταλία να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Πανευρωπαϊκή Έκθεση Δημιουργών – Κατασκευαστών (makefaire) για το 2016, μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτρια Αγιομυργιαννάκη Άννα. (Λείπει ο άλλος καθηγητής Καγιάς Εμμανουήλ.
Το Enigma Project είναι δημιουργία του τομέα πληροφορικής του ΕΠΑΛ Κισάμου με υπεύθυνους καθηγητές τον Κιαγιά Εμμανουήλ και την Αγιομυργιαννάκη Άννα. Το έργο επιλέχθηκε ανάμεσα από 35 αντίστοιχα έργα από όλη την Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: