Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 68 του Ν. 2725/99, ως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα και τη σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου της 7-6-2015 για τη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, καλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου να ασκήσουν το δικαίωμα προτίμησης και να συμμετάσχουν στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου για τη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) εντός προθεσμίας 15 ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, δηλώνοντας τον αριθμό των μετοχών, καταβάλλοντας ταυτόχρονα ολοσχερώς σε μετρητά την αξία των μετοχών της οποίας επιθυμεί να αναλάβει κάθε μέλος.
Το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται στο ποσό των 300.000 ευρώ και διαιρείται σε 30.000 μετοχές, αξίας 10 ευρώ εκάστη.
Οι εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ εντός του Δημοτικού Σταδίου Κισάμου από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 18.00 – 20.30 και η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται στον ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR 3801727690005769076504636, SWIFT-BIC: PIRBGRAA, με την αιτιολογία «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΤΟΧΟΥ – ΑΦΜ ΜΕΤΟΧΟΥ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ Π.Α.Ε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: