Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η Κίσαμος θα ντυθεί στα μαύρα...
Η Κίσαμος παρακολουθεί αποσβολωμένη την νέα τραγωδία που την έπληξε. Και τα τρία παιδιά που σκοτώθηκαν (δυο κορίτσια από την πόλη της Κισάμου και ένα αγόρι με καταγωγή από τον Δραπανιά) ήταν Κισαμιτάκια πάνω στο άνθος της ηλικίας τους. Θερμά συλληπτήρια στους δικούς τους.
                                             .............
Με αφορμή την απώλεια τριών νέων συμπολιτών μας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη των Χανίων, θέλω να εκφράσω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων.
Ο Δήμος Κισάμου συμπαραστεκόμενος στο πένθος των οικογενειών των θυμάτων ακυρώνει όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ
                                            ..............
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια του, στις οικογένειες των νέων παιδιών που χάθηκαν στο τροχαίο ατύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου 2014 στα Χανιά.
Συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος των οικογενειών, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες για την Κίσαμο εκδηλώσεις του Ν.Ε.Σ.Κ. για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά 2014-2015.

Οι νεκρώσιμες ακολουθίες θα γίνουν αύριο στην Κίσαμο και στις Λουσακιές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: