Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΕΣΑΝ

Σε ένα μήνα θα έχουμε κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να αποδείξει ότι δεν θα συμβιβαστεί αλλά:
1) θα προχωρήσει στην άμεση εφαρμογή του προγράμματος της Θεσσαλονίκης για να ανακουφίσει τα χαμηλά και μεσαία στρώματα της κοινωνίας μας. 
2) θα προχωρήσει σε σύγκρουση με την κυρίαρχη γραμμή της ΕΕ και τους δανειστές σε επαναδιαπραγμάτευση και διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους,με όπλο τη διάδοση της κρίσης σε όλη την Ευρώπη αν δεν συμφωνήσουν.
3) θα αρχίσει να τιμωρεί αυτούς που έφαγαν τον πλούτο του ελληνικού λαού και μαζί με αυτό θα αφαιρέσει τα ΜΜΕ από τη διαπλοκή καθώς τα έχουν τόσα χρόνια χωρίς να πληρώσουν δραχμή για την άδεια και τα συντηρούν με προκλητικό δανεισμό από τις τράπεζες που τώρα ανήκουν στον ελληνικό λαό και ο όποιος θα ασκήσει τα δικαιώματα του στη διοίκηση τους
Και έπεται συνέχεια ....
Από την προσωπική σελίδα του δημάρχου Σφακίων. Π. Πολάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: