Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής για το 2015: Από το Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου
Η βελτίωση της πληροφοριακής σήμανσης αξιοθέατων και μνημείων, η δημιουργία νέας ιστοσελίδας για την τουριστική πληροφόρηση και προβολή, η δημιουργία τουριστικών χαρτών και θεματικών εντύπων αλλά και η διοργάνωση θεματικού φεστιβάλ με επίκεντρο την κρητική γαστρονομία και τον πολιτισμό περιλαμβάνονται μεταξύ των δράσεων του προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κισάμου για το έτος 2015, τις οποίες ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της χθεσινής τακτικής συνεδρίασης του. 
Ως Δήμος δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην αποτελεσματική ενημέρωση και πληροφόρηση των επισκεπτών της Κισάμου αλλά και στην ανάγκη οργανωμένης προβολής των τουριστικών πόρων του Δήμου μας, μέσω της οποίας μπορεί να επιτευχθεί στο μέγιστο βαθμό η ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιά της περιοχής μας!

Υ.Σ Για να μπορέσει να δώσει αυτά που μπορεί o  δήμος αλλά και αυτά που θέλουν οι επισκέπτες της πρωτεύουσας του δήμου, θα πρέπει κατά αρχάς να μπορούν να παρκάρουν άνετα για να παίρνουν τις πληροφορίες τους... αρχή λοιπόν με τις μονοδρομήσεις που δυστυχώς αναίτια καθυστερούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: