Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Ν.Ε.Σ.Κ.

Η Ομάδα Εθελοντών του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, με όραμα, ενθουσιασμό και αγάπη για την Κίσαμο, αποφάσισε και φέτος να δώσει τη δική της πινελιά στο Χριστουγεννιάτικο Στολισμό της πόλης μας.
 Όλοι εμείς, οι εθελοντές του Ν.Ε.Σ.Κ. θελήσαμε να δώσουμε χρώμα στους δρόμους της Κισάμου, με φαντασία, μεράκι και πολύ όρεξη, για τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας. Μόνοι μας, δε θα μπορούσαμε να καταφέρουμε πολλά.
Είχαμε δίπλα μας ανθρώπους που μας στήριξαν ηθικά, οικονομικά και πρακτικά.
Ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς, όλους εκείνους που στήριξαν την προσπάθεια μας και έκαναν δικό τους το όραμα μας για μια ομορφότερη πόλη.
Ειδικότερα, ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες της Πλατείας ΟΤΕ, που ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα μας και μας έδωσαν τη δυνατότητα να έχουμε το αποτέλεσμα που οραματιζόμασταν.
Όλοι εμείς, οι Εθελοντές του ΝΕΣΚ, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!
Η έμπρακτη στήριξη σας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια για μια ομορφότερη πόλη, με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και ενθουσιασμό!
Σας ευχόμαστε
Καλές Γιορτές, γεμάτες Φαντασία, Μεράκι, Δημιουργία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: