Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 0-1

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας, με 1-0 απέναντι στην Κηφισιά και επιστροφή στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.
Σε ένα αρκετά δυνατό ματς το γκολ του Βλάχου στο 74'... χώρισε τις δύο ομάδες.
Καθοριστική ήταν η συμβολή του Λαζαρίδη στην τελική επικράτηση, αφού στο 48' απέκρουσε το πέναλτι του Βέρμπη, στο οποίο είχε υποπέσει ο ίδιος λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα. 
Το "φιλμ" του αγώνα
29' Σουτ του Τεγούση αρκετά έξω από την εστία του Λαζαρίδη. 
30' Σούτ του Βέρμπη μπλοκάρει ο Λαζαρίδης. 
32' Σέντρα του Στασινού, κεφαλιά ..
.. του Θανόπουλου άουτ. 
35' Πάσα του Γιόνδη στον Θανόπουλο, το σουτ του οποίου μπλοκάρει ο Λαζαρίδης. 
37' Ο Κιπτίου με ωραία ενέργεια αποφεύγει τρεις παίκτες της Κηφισιάς και σουτάρει, με τον Γουμάγια να μπλοκάρει.
41' Σουτ του Βέρμπη στην "αγκαλιά" του Λαζαρίδη. 
44' Από αδράνεια στην άμυνα επωφελείται ο Βέρμπης, που με σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ.
45' Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Στεφανίδης "εστρωσε" τη μπάλα στον Βλάχο, που από πλεονεκτική θέση με σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ. 
48' ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο Βέρμπης εκτελεί το πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος από τον Λαζαρίδη, αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας μας αποκρούει. 
51' Ο Καρβουνιάρης από κοντά δεν προλαβαίνει να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.
72' Ατομική ενέργεια του Βλάχου και σέντρα-σουτ, αποκρούει σε κόρνερ ο Γουμάγιας. 
74' ΓΚΟΛ: Από κόρνερ του Κιπτίου και απομάκρυνση των αμυντικών η μπάλα στρώνεται στον Βλάχο, που με δυνατό σουτ τη στέλνει στα δίχτυα (0-1).
80' Επικίνδυνο γύρισμα του Θανόπουλου, διώχνει σωτήρια ο Σπαθάρας. 
90+4' Φάση διαρκείας με τη μπάλα να "τραντάζει" το οριζόντιο δοκάρι μετά από "μονομαχία" στον αέρα Σπαθάρα-Βέρμπη.
Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας)
Βοηθοί: Γκοτσόπουλος-Οικονόμου (Αχαΐας)
Κίτρινες κάρτες: Σπαθάρας (4'), Ραχήμ (18'), Σουμπασάκης (22'), Λαζαρίδης (78')
Α.Ε. Κηφισιά (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρικός, Γιόνδης, Τσιμικλής (76' Παπάζογλου), Βέρμπης, Θανόπουλος, Ραχήμ (54' Δρυμούσης).
Π.Γ.Σ. Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Καρβουνιάρης, Σπαθάρας, Σουμπασάκης, Κιπτίου, Σελινιωτάκης, Μποτωνάκης, Τσικουδάκης (66' Πασιαλής), Βλάχος (81' Πέντσας), Στεφανίδης (89' Μπάτζιο).
 *Περίπου 50 φίλοι της ομάδας μας βρέθηκαν στο γήπεδο και στήριξαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Κισσαμικού, που μετά το τέλος του αγώνα πήγαν κοντά τους και πανηγύρισαν όλοι μαζί τη σπουδαία νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: