Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ....

Υπογράφτηκε χθες η ανάπλαση για το Λούχι.....από τον Δήμαρχο Χανίων τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μουντάκη και τον εργολάβο του έργου... Άντε και με το καλό σε μια ανάπλαση στην πρωτεύουσα του Δήμου!!!
Για όσους τους φαίνεται παράξενο γιατί υπογράφει ο Δήμαρχος Χανίων μια ανάπλαση στην Κίσαμο ..τους λέμε οτι δεν έχουμε ακόμα τεχνική υπηρεσία στον δήμο μας..και εξαρτόμαστε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Χανίων ....ακόμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: