Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Δυστυχώς η Κίσαμος είναι ο τόπος με τη μεγαλύτερη ηχορύπανση σ΄ολάκερη την Ελλάδα! Όλη τη νύχτα ένα αυτοκίνητο ΚΑΙ κάθε νύχτα μετατρέπει το Καστέλλι σε πίστα Ράλι μέχρι τα ξημερώματα. Δυο -τρεις μηχανάκηδες σπάνε κυριολεκτικά τα νεύρα ξενοδόχων, ενοικιαστών, κατοίκων.
Βαρέθηκε ο κόσμος να παραπονείται.
Πουθενά αλλού στην Ελλάδα δε γίνεται κάτι τέτοιο. Και όμως κυκλοφορούν με πινακίδες.
Ε.Δ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώνοντας και επαυξάνοντας..
και αν γίνει (κτύπα ξύλο) κανένα ατύχημα, θα κλαίμε για τα νιάτα, την ατυχία κλπ.. κλπ
Κρίμα που δεν υπάρχει ούτε παιδεία, ούτε αστυνομία...

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστοί στην Αστυνομία αυτοί οι 3-4, γιατί δεν τους καλεί με τα μηχανάκια τους στο Τμήμα ή γιατί δεν πάει κατ΄ ευθείαν στα σπίτια τους να τος ελέγξει. Γιατί μπορεί νάχουν πινακίδες αλλά αναθεωρήσεις που πρέπει να κάνουν κάθε χρόνο για τις άδειες έχουν κάνει?????? φορούνε κράνη??? Εχουνε ασφάλεια???
Δυστυχώς ξέφραγο αμπέλι.
Οταν θέλει η Αστυνομία μπορεί να κάνει τη δουλειά της.-

Ανώνυμος είπε...

Ρε αφήστε τα κοπέλια ήσυχα,εσείς δεν υπηρξατε 15χρονων? Το οταν εχεις νιάτα δεν εχεις φρενα, και οταν εχεις φρενα δεν εχεις πλεον νιατα εσεις δεν το ξερετε? ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Mε αυτά τα μυαλά.... θα πάμε μπροστά !!!!!

Η χώρα της ασυδοσίας
Η χώρα των ανεγκέφαλων
η χώρα των ΟΥΣΤ που μεγαλώνουν "κοπέλια" χωρίς ίχνος σεβασμού και ευγένειας..