Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

ΕΝΦΙΑ με η χωρίς μαστίγιο & αφορολόγητη η μαλακία 
Με αθρόα τηλεφωνήματα αγανάκτησης πολίτες καταναλωτές καταγγέλλουν το υπουργείο οικονομικών, ως επικοινωνιακό μαστιγωτή όλων των Ελλήνων με μοναδικό πλέον αφορολόγητο αντικείμενο για τους Έλληνες να είναι ο αυνανισμός, που δεν μπορεί να εντοπίσει ποσοτικά και χρονικά ο κάθε Θεοχάρης (το όνομα του παιδιού του στρατιωτικού θα μείνει σημάδι στην ιστορία), και η σωματική διακόσμηση με σκουλαρίκια και ζωγραφική.
Η διευκόλυνση αυτή μας λένε, το να υπάρχει δηλαδή κάτι αφορολόγητο, είναι κάποια κυβερνητική ευκαρδία και, πράγματι μπορεί να αποτελεί έμμεση κυβερνητική προτροπή προς τους Έλληνες ..
.....να κάνουν χρήση χωρίς κανένα φορολογικό φόβητρο και σε καθημερινή βάση.
Χρήση βέβαια του πρώτου αφορολογήτου, παραδειγματική, με λαμπρές όμως εξαιρέσεις, έχει κάμει όλη η Νομική Κοινότητα σε όλη αυτή την κατοχική περίοδο που διανύουμε, μέχρι και την πρόσφατα αναγγελμένη αποχώρηση των Ούννων, που θα φύγουν… αφήνοντας ελεγχόμενη… εξέλιξη, η από το φόβο του αστάθμητου Τσίπρα, (σύμφωνα με τις καταχωρήσεις), αφήνοντας η νομική κοινότητα – δικηγόροι και Σύλλογοι τους, νομικά ανενόχλητη την παραγωγή και εδραίωση του σημερινού τρομοκρατικού νομικού και φορολογικού χάους.
Παραπονέθηκαν μόνο χθες που φάνηκε να προωθείται μορφή δίκης χωρίς δικηγόρους.
Η ακραία ανήθικη, συστηματική μεθόδευση τρομοκράτησης όλων των Ελλήνων, (με δήθεν λάθη που θα διορθώνουν με γεωμετρικές προόδους διορθώσεων, τρελαίνοντας πολίτες, εφορίες και λογιστές) στα σύννεφα φορολογικών ακρίδων όχι από την Αίγυπτο αλλά από την συνεπή αντικαταστάτιδα του ιστορικού Θεοχάρη, είναι κατανοητή σύμφωνα με τα διδάγματα του Μακιαβέλι που αντικατάστησαν με φέρον όργανο τους Έλληνες ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, την δικαιοσύνη την νομιμότητα, την λογική και εν τέλει την πολύφερνη δημοκρατία.
Ασφαλώς και οι 300 δεν θέλουν με τίποτα τον Λογιστικό Έλεγχο.
Ασφαλώς και έχει απόλυτη λογική που δεν ανακλήθηκε η ιστορική φράση του καθηγητή Κασιμάτη : Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές. 
Η δε, κοντός οφθαλμός άποψη της μπλογκόσφαιρας ‘’αφού τους ψηφίζετε…’’ κλπ. έχει απέναντι το σαφές του Στάλιν : Τα αποτελέσματα δεν τα βγάζουν αυτοί που ψηφίζουν, αλλά αυτός που μετράει τους ψήφους και αυτός, είμαι εγώ.
Αυτός ο εγώ, είναι παντού εκεί την βραδιά της καταμέτρησης, με συναίνεση βάσει της μοιρασιάς 40 – 30 – 20 – 10 κλπ, όλων των αρχηγών.
Αλλιώς άλλωστε, κουμάντο θα έκαναν οι πολίτες και όχι οι ειδικές ενώσεις των ειδικών λεσχών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-18ακίνητα,9 αποθήκες,4 γκαράζ,3 ΙΧ, και είναι τυφλός ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανεπάγγελτοςεπαγγελματίας
-Δημήτρης Στρατούλης είπε ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι.
Με 19(!)ακίνητα βλάκας είναι;
-Νικόλαος Βούτσης 12 ακίνητα 7 στη Κηφισιά)ανεπάγγελτος αντιδικτατορικό φοιτητικό,μέλος φοιτητικών επιτροπών αγώνα του ΕΜΠ. Αντιπρόεδρος της ΕΦΕΕ το 1975. Γραμματέας του ΚΣ της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος(’80-’85).Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕΣ ως το ’86. Στο ΚΚΕΣ Ανανεωτική Αριστερά από το ’87-’91 και στον ΣΥΝ μετά τις εκλογές του ’93.Ο γιος του λήστευε τράπεζες.
-Βαλαβάνη Όλγα-Νάντια 15 ακίνητα 800 χιλ στο εξωτερικό,μετοχές,3 ΙΧ. Φτώχειααα
-9 ακίνητα η Ρένα Δούρου με 2 χρόνια στο Δημόσιο Πότε πρόλαβε;
-6 ακίνητα,100 χιλ.ο Κουράκης(ο βαψομαλλιάς με τη κοτσίδα)
-7 ακίνητα,100χιλ.Κοντονής Χαράλαμπος
-10 ακίνητα,συνδικαιούχος σε 25 Κριτσωτάκης Μιχαήλ(άσπρο τσουλούφι Παναγιωταρέας)
-11 ακίνητα,500 χιλ.& πάνω από 800 χιλ.€ σε μετοχές & ομόλογα Δημήτρης Παπαδημούλης
Μηχανικός Ευρωπαικά προγράμματα!!!
-12 ακίνητα Αλέξης Μητρόπουλος Ξεχασε να δηλωσει το 1.000.000 αμοιβη του.Που τα εχει κρυμμενα και δεν τα δηλωνει;
-11 ακίνητα,1 διαμέρισμα στο Λονδίνο, 100 χιλ.λίρες η Θεανώ Φωτίου πρωτεργάτρια Πανεπιστημιακού κινήματος.Αγώνες ενάντια στην κατάργηση του άρθρου 16 και την εφαρμογή του νόμου Διαμαντοπούλου για τα πανεπιστήμια.Α ΡΕ αγώνες
-11 ακίνητα,100χιλ. Αλεξόπουλος Απόστολος Καθηγητής Παν. με συνδικαλιστική δραστηριότητα.Μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
-5 ακίνητα συνδικαιούχος σε 7, 100 χιλ.Καφαντάρη Χαρούλα συντ. ΕΤΕ
-4 ακίνητα, συνδικαιούχος σε 7 Βασιλική Κατριβάνου ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια στην ενδυνάμωση μειονοτικών ομάδων, όπως με ΜΚΟ στην Chiapas Μεξικού και με γυναίκες στην Παλαιστίνη!!
-8 ακίνητα Γεροβασίλη Ολγα γιατρός
-11 ακίνητα Χατζηλάμπρου Βασίλης Υπάλλος νοσοκομείου –ΣΥΝΔΙΚΑ ΛΗΣΤΗΣ! Λεξη κλειδι
-8 ακίνητα Καραγιαννίδης Χρήστος ΙΔ. ΥΠ/ΛΟΣ – συνδικαλιστής!
-5 ακίνητα δικά του συνδικαιούχος σε 18 κατά 37,5% Γάκης Δημήτριος , υπάλληλος ΟΤΕ ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ πρώην ΚΚΕ
-8 ακίνητα 350.000 Αποστόλου Ευάγγελος Υπάλληλος ΑΤΕ
-5 ακίνητα Γεωργοπούλου- Σαλτάρη Εφη
Καθηγήτρια Μέσης εκπαίδευσης!!
-5 ακίνητα Διακάκη Μαρία Φαρμακοποιός Φεσωσε με 180.000Ε ακαλυπτες επιταγες το μισο Ηρακλειο Η βουλή δεν της εκανε αρση για να δικαστει!
-2 ακίνητα 400.000€ σε μετοχές 50.000€ μετρητά Αμανατίδης Ιωάννης
δάσκαλος ΘΑΥΜΑ!
-11 ακίνητα Χαραλαμπίδου Δέσποινα
Εμπορος – Συνδικαλίστρια – πρώην μέλος ΚΝΕ–ΚΚΕ
-5 ακίνητα συνδικαιούχος σε 4 Γαιτάνη Ιωάννα Μέλος της τροτσκιστικής οργάνωσης,ιδρυτικό μέλος ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ενάντια στο Χρέος και τα Μέτρα.
-5 ακίνητα Μαρία Τριανταφύλλου
Ιδιωτική εκπαίδευση. Συνδικαλίστρια πρώην μέλος της ΚΝΕ
-5 ακίνητα συνδικαιούχος σε 8 Δημήτρης Κοδέλας Γεωπόνος Φοιτητικό κίνημα και αντιπολεμικό
-12 ακίνητα Χρήστος Μαντάς Γιατρός – Ψυχίατρος – Συνδικαλιστής
-17 ακίνητα Νίκος Μιχαλάκης
Αγροτικός γιατρός – ΣΥΝΔΙΚΑ ΛΗΣΤΗΣ!
-16 ακίνητα Στέφανος Σαμοΐλης
Αρχιτέκτων–μηχανικός–δημοτικός σύμβουλος
-Συνδικαιούχος σε 9 ακίνητα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου Σπούδασε στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας,ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση μέσα από το Ρήγα.
-Συνδικαιούχος σε 17 ακίνητα Νίκος Συρμαλένιος Υπάλληλος Υπ Οικονομικών Εχει γραψει το λοιπο ποσοστο στα παιδια.Δ.Υ. με 17 ακινητα!
-11 ακίνητα 500.000€ καταθέσεις 380.000€ ξένα αμοιβαία Σταθάκης Γεώργιος Αμετακλητο βουλευμα του συμβ. Εφετων για κακουργημα για κομπινες εκατομμυριων στο πανεπιστημιο ΟΥΤΕ ΣΑΥΤΟΝ ΑΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ!!
-18 ακίνητα Κωστής Δερμιτζάκης
Φαρμακοποιός – συνδικαλιστής
-6 ακίνητα 150.000€Γιάννης Δραγασάκης
-8 ακίνητα Θανάσης Πετράκος
Μαθηματικός αντιδικτατορικό κίνημα Μέλος της Γραμ. του ΣΥΝ και της Συντονιστικής ΣΥΡΙΖΑ.
-7 ακίνητα Αιχάν καρά Γιουσούφ
Οδοντίατρος – συνδικαλιστής μειονότητας
-13 ακίνητα Αφροδίτη Σταμπουλή
Γυναικολόγος Κίνημα καταλήψεων κατά του Ν. 815.Μέλος της ΑΚΟΑ,του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα,Γυναικών ΣΥΡΙΖΑ και της δημοτικής Κίνησης «Διάβαση Πεζών».
πάρ ταυγό και κούρεφτο
Γιατί λοιπόν να θέλουν το λογιστικό έλεγχο?

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι πρώην 300 και πόσοι ακόμα έχουν λουφάξει για να μην ακούγονται, ή προτίμησαν άλλες θέσεις μακρια απο το προσκύνειο.Πως ξεκίνησαν και πως είναι σήμερα??
Εδω και στους υπερπατριώτες μάθαμε οταν τους πιάσανε οτι ειχαν στα κομμοδίνα κατα χιλιαδες τα ευρω....