Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ 2014


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως χθες ...σε μεγαλη γυναικοπαρεα και ξεροντας οτι εγω ημουν χρονια στο Λαφονησι....ενημερωθηκα για μια σεξουαλικη επιθεση εργαζομενου της Μονομετοχικης Κισαμου σε επισκεπτρια απο εργαζομενο - ελεγχτη ....η οποια περα του οτι ηταν απαραδεκτη ....συγκαλυφτηκε απο την νυν και επομενη δημοτικη αρχη .... σε απολυτη συμφωνια.
Στο Λαφονησι εχει χαθει η μπαλα και εχει θαφτει στην αμμο η αξιοπρεπεια καιη Κισαμιτικη λεβεντια....τοπος θυσιας και ιδιαιτερης φυσικης ομορφιας ειναι το Λαφονησι και οχι χωρος ικανοποιησης και παραγωγης €.
Το ξερω οτι ειναι εσκεμενη η υποβαθμιση της περιοχης , ετσι ωστε να ερθει ο σωτηρας μεγαλοεργολαβος να φτιαξει αυτο που λειπει απο την αναπτυξη...ενα αλλο ναβαρινο....οπως αρθογραφουν τα πιονοια....αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ μην ξυπνησουν οι παλιοι μας ,αυτοι που παλεψαν την δεκαετια του 70 για να ειναι ακομα και σημερα ΕΛΕΥΘΕΡΟ το Λαφονησι.
Ερωτηση ,ακομα δουλευουν οι εμπλεκομενοι στην υποθεση στην ΑΕ η ειναι χωσμενοι μεχρι να ξεχαστουν , οσο για τον προεδρο δεν ρωταμε....αφηνει περηφανο εργο το οποιο θα καταγραφει στηνιστορια του Λαφονησιου απο τους μελετητες τηςιστοριας.
Ιακωβος Σπερελακης απο το ανυποτακτο Κουνενι Κισαμου.
ΥΓ. Γιαννη μην φοβασε την αληθεια , ταμισολογα και τα υπονοουμενα βοηθουν στην απαξιωση της Κισαμου.

Σαριδακης Θοδωρης είπε...

πολυ ωραια ειναι να βαζεις ασχετους με το αθλημα να μαθαινουν στα κεφαλια των ανθρωπων. συγχαρητηρια και στην "εταιρεια" και στον δημο Καντανου-Σελινου και στο λιμενικο Παλαιοχωρας!πολυ καλη διαφημιση για την ωραιοτερη παραλια της Ευρωπης, να υποθεσω οτι δεν υπαρχει και αδεια οπως και στη Μυκονο;Μετα το ατυχημα βεβαια θα βρουμε τους υπευθυνους ετσι κανουμε εμεις στο Ελλαντα!

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο κυκλοφορεί και στο zarpa.gr και το τράβηξε αγανακτησμενος επισκέπτης της περιοχής και το εστειλε και στην ομαδα που έχει ευαισθητοποιηθει για το θέμα. Σημειωτέον η ουσία αφορά την ασφάλεια των λουόμενων και παραθεριστων και όχι στο υπέροχο καθόλα άθλημα του windsurfing, οπως θέλει να το παρουσιασει η υπεύθυνη επιχείρηση.

Μαρτσάκης Γιάννης
Λειβαδια Ιναχωριου

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ποιο είναι αυτό το zarpa; Χαχαχα Σ

Κουντουρακης Κιμωνας είπε...

Το διαβασα το zarpa και βεβαια η απαντηση της 'επιχειρησης'ειναι για γελια αφου κανεις δεν κανει λογο για το αθλημα.ολα τα αθληματα ειναι καλα και ωραια αρκει να τηρουνται οι κανονες ασφαλειας.εκει που παρανομως βρισκονται οι κυριοι με την ανοχη των αρχων δεν υπαρχει καμια σημαδουρα και κανενας διαδρομος εισοδου και εξοδου απο τη θαλασσα και βεβαια δεν λειτουργουν στην νομιμη αποσταση απο τους λουομενους και για αυτα οι κυριοι Δερμιτζακης και Νταουντακης ειναι ενημεροι.

Μαρία είπε...

Μαρτσακης Γιάννης? Από που κ ως που αχρησιμοποίητε ονόματα χωρίς ν έχουν ιδέα.οι ίδιοι..είμαστε καλά?