Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ

Παρουσία του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ.κ.Αμφιλόχιου αλλά και του συνόλου των ιερέων της περιοχής στη κατάμεστη από συμβούλους και επισκέπτες αίθουσα του εκδηλώσεων του δήμου, έγινε η ορκωμοσία του νέου ΔΣ του Δήμου Κισάμου. Με ευχές και φιλοφρονήσεις για καλή δύναμη και καλή θητεία οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοί έλαβαν επιπλέον τη θεία φώτιση, για το δύσκολο έργο της νέας πενταετίας.
Ανάμεσα στο πλήθος ξεχωρίσαμε τον αντιπεριφερειάρχη κ. Βουλγαράκη τον βουλευτή της Ν.Δ κ. Βιρβιδάκη, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Παν. Σημανδηράκη, παλιούς δημάρχους, κοινοτάρχες ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου!!
Περισσότερες φώτο..
...

Δεν υπάρχουν σχόλια: