Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΑΜΙΑΝΤΟΣ

Η αλήθεια για τον αμίαντο του πρώτου γυμνασίου Κισάμου είναι κάπου στην μέση, επειδή σίγουρα δεν είναι σωστό να κρύβουμε ή μεγαλοποιούμε τα πράγματα έμαθα ότι για την αντικατάσταση του αμιάντου στις τουαλέτες του σχολείου υπήρχε σχετική μελέτη καταστροφής του αμίαντου από την τότε Νομαρχία Χανίων 2008 (Αρχοντάκη) ..όμως το θέμα δεν προχώρησε (κακώς) και δυστυχώς έγινε αυτό που σήμερα θεωρούμε καταστροφή!!! 
Φυσικά η ανάδειξη τέτοιων θεμάτων είναι πρώτη προτεραιότητα και για εμένα αλλά και των άλλων ΜΜΕ, επειδή κανείς μα κανείς δεν μπορεί να παίζει με την υγεία των μαθητών!!!  
Οπότε αβάσιμη η πληροφορία ότι κάποιοι δεν ήξεραν...(φυσικά εξαιρούνται πολλοί από τους νυν εκλεγμένους μας αλλά όχι όλοι)!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: