Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕ. ΚΙΣΑΜΟΥ

Παλιός θερινός σινεμάς ήταν λέει ο νυν αρχαιολογικός χώρος (οικόπεδο Φαντάκη) ανατολικά της πόλης της Κισάμου!!! Σίγουρα μια φωτογραφία θα μας έπειθε αλλά και αν ξέραμε τον ιδιοκτήτη θα μαθαίναμε περισσότερα. Πάντως άξιοι συγχαρητηρίων οι άνθρωποι που έφτιαξαν όλες αυτές τις ερωτήσεις για το παλιό Καστέλλι!! Αν και όλοι νοιώσαμε μια απογοήτευση μαθαίνοντας πως ήμασταν και πως δυστυχώς καταντήσαμε.
Είμαι σίγουρος ότι η προσπάθεια αυτή, κάποτε θα καταγραφή και να εκδοθεί για τους μετέπειτα...καλό είναι με την βοήθεια της δημοτικής αρχής....το παλιό Τσαρσί και τα μαγαζιά του!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: