Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟΣ

Αγωνίζονται οι υποψήφιοι να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερους υποψηφίους και να γεμίσουν τα ψηφοδέλτια τους.......για ικανούς ψάχνουν;
Η ιστορία μας έχει δείξει ως και σήμερα ότι ενώ τον ψάχνουμε, τον καλυτερότερο ...αυτός δυστυχώς ποτέ δεν είναι υποψήφιος, οπότε το αποτέλεσμα είναι πάντα γνωστό!!
Κάποιος καλός εκλογολόγος λέει θα βάλουμε στον συνδυασμό 120 υποψηφίους που αν ο καθένας φέρει 30 ψήφους έχουμε αυτόματα 3.600 ψήφους, οπότε πάμε στον δεύτερο γύρο ασυζητητί......Καλά μην σφάξουμε....ξέρω κάτι υποψήφιους που δεν πήραν ούτε τον ψήφο τους!!!
Πάντως σε 3 αναμετρήσεις (ονόματα δεν λέω) υπήρχε μια περίπτωση που υποψήφιος πήρε 1 ψήφο, ένας άλλος από την μεγαλύτερη οικογένεια της πόλης 3 και κάποιος άλλος 4, φυσικά στον πρώην δήμο Κισάμου!!! 

Και προς αυτούς που μας διαδίδουν ότι το ψηφοδέλτιο τους είναι φουλ-ξεχειλισμένο- .... και έχουν πλέον την ευκαίρια να κάνουν και "διαλογή", καλό είναι να πουν σε όλους αυτούς που δεν θα τους χρειαστούν και θα τους "κόψουν" ότι ..δεν είναι ικανοί!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: