Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Ο ενικός δεν είναι της φιλικότητας, είναι της προτροπής υποταγής προς ανώτερο. Μπήκε από την ΟΤΕ Α.Ε. στην θέση του πληθυντικού της ευγένειας του δήθεν ανώτερου.
Ξαφνικά γίναμε όλοι αδέλφια, αγορά και καταναλωτές, μόνο το family sex δεν πραγματώθηκε από την ΟΤΕ Α.Ε. και κάθε άλλο πάροχο υπηρεσιών και προϊόντων, που μας τα παίρνει και μας μιλάει στον ενικό για να μας πείσει πλαγίως, πως, δήθεν έχουμε τα ίδια συμφέροντα.
Ίδια συμφέροντα είναι, να μπορεί να συνεχίζει να μας τα παίρνει, κάθε ένας πωλητής όπως και η ΟΤΕ Α.Ε. που πουλάει το : σηκώνεις το ακουστικό και πέφτουν τα ευρά στην λίμνη τους, και εμείς ....
...  να μην αντιδρούμε, να μην παραπονούμαστε, όπως και η ίδια αισχρότητα του επιθετικού ενικού, συμβαίνει κατ εξοχήν με μία, που γλύτωσε την πτώχευση με δώρα των μάγων, τράπεζα, που έχει εξειδικεύσει το προσωπικό της σε μεθόδους καταστολής της προσωπικότητας του δανειολήπτη.
Επειδή στην Δημοκρατία μας σήμερα, υπάρχει ασυνέχεια και ασυνέπεια στους πολιτικούς και στο κοινοβούλιο, και αμέτρητο θράσος και αναίδεια στις αρχές, δεν συνεπάγεται ασυνέπεια και στο ποσό που υπάρχει στο πορτοφόλι μας, και θα διαλέξουμε τον λιγότερο ψεύτη και τον ευγενή, για να του δώσουμε το υστέρημά μας.
Η σημαία αυτή πρέπει να γίνει ιστός και ξεκίνημα επαναφοράς, της αξιοπρέπειας στις συναλλαγές, αφού δεν δείχνει στην κατεύθυνση αυτή το Κοινοβούλιο, πρέπει να την διακηρύξει πάλι το ΙΝΚΑ.
Μην δέχεστε από κανέναν το ενικό στις συμβασιακές σας επικοινωνίες. Διακόψτε κάθε σύμβαση και συναλλαγή με όποιον σας απευθύνεται στον ενικό στην διάρκεια της συναλλαγής σας.
Ο ενικός εξυπηρετεί, για την απαραίτητη συντόμευση έργου, μόνο στα εργοτάξια.
Δεν έχετε συλληφθεί σε κανένα Νταχάου, ούτε είστε σε καμιά σκαλωσιά, όταν πληρώνετε για αυτό που παίρνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: