Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες της Κισάμου,
Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και γνωρίζοντας τις ανάγκες του τόπου μας, θα ήθελα να κάνω γνωστές τις προθέσεις μου, όσον αφορά τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, της 18ης  Μαΐου 2014. 
Θέτω λοιπόν στην διάθεση σας την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Δημάρχου Κισάμου.
Στην κατεύθυνση αυτή σας καλώ μαζί με άξιους συνεργάτες, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες ΑΞΙΕΣ, πορευόμαστε με τα ίδια ΙΔΑΝΙΚΑ και πρωτίστως την ΑΓΑΠΗ για τον τόπο μας, την ΚΙΣΑΜΟ. 
Σας καλούμε να ανοίξουμε τη διαδικασία αυτή, την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου. 
Ελάτε να μοιραστούμε το όραμα μας και να σας αναπτύξουμε το πλάνο μας για την πρόοδο και ευημερία του Τόπου μας..
Σας ευχαριστώ θερμά, για την από καρδιάς στήριξη και εμπιστοσύνη σας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ