Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ

Ήττα για τους Προπαίδες
Οι Προπαίδες του Κισσαμικού γνώρισαν την ήττα με 4-1 από τον Πανακρωτηριακό στο γήπεδο του Πλατανιά, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Κ. Παπαδάκης, ενώ εξ ανάγκης τερματοφύλακας έπαιξε ο Χαρτζουλάκης, λόγω απουσίας του τραυματία Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκη.
Η σύνθεση του Κισσαμικού: Χαρτζουλάκης, Γ. Παπαδάκης, Καστανοπουλάκης, Κρέτσι, Σχοινοπλοκάκης, Κουτουλάκης, Καρτσωνάκης, Κ. Παπαδάκης, Πλευράκης, Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκης, Σεχάι. 
Ως αλλαγή έπαιξε και ο Καστρινάκης.

"6 στα 6" οι Τζούνιορ

Την έκτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι Τζούνιορ του Κισσαμικού, με 7-2 επί της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας. Στο διάστημα της ανοδικής τους πορείας οι "μπόμπιρες" του Κισσαμικού έχουν πετύχει 40 γκολ και έχουν δεχθεί 8.
Όσον αφορά την αναμέτρηση στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων ο Καστανοπουλάκης πέτυχε "καρέ" των γκολ, ενώ δύο φορές σκόραρε ο Γοναλάκης και μία ο Ηλιάκης. 
Ο Γιώργος Σημαντηράκης χρησιμοποίησε τους: Κατερουδάκη, Πατεράκη, Γ. Κουνελάκη, Σημαντηράκη, Πολίτη, Ηλιάκη, Γοναλάκη, Καστανοπουλάκη και ως αλλαγή τους Σγουρομάλλη, Κουτρουμπίλια, Σχετάκη, Γιακουμάκη, Πατερομιχελάκη, Στ. Κουνελάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: