Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ.......

....... ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ ΧΑΝΙΩΝ

Πριν ένα χρόνο περίπου, έβαλα θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου σχετικά με τις ελλείψεις και την  ενίσχυση των δομών του Κέντρου Υγείας  Κισάμου. Σε ένα από τα επιμέρους θέματα, ενημέρωνα, ότι στο αεροδρόμιο Χανίων υπάρχουν 2 ασθενοφόρα, πλήρως εξοπλισμένα και σε πολύ καλή κατάσταση, από τα οποία το ένα θα μπορούσε να παραχωρηθεί!
Αποφασίσαμε ομοφώνα, να προχωρήσομε σε ενέργειες για να ενισχυθεί το Κ.Υ. Κισάμου, στο οποίο υπάρχουν και ελλείψεις σε ασθενοφόρο, αφού και τα υπάρχων είναι σε κακή κατάσταση.
Δυστυχώς δεν έγινε μάλλον καμία ενέργεια… Είναι τουλάχιστον ευχάριστο ότι το ασθενοφόρο του αεροδρομίου παραχωρήθηκε στον τομέα ΕΚΑΒ Χανίων και θα προσφέρει υπηρεσίες στους επισκέπτες και στους κατοίκους του νομού καθώς στο αεροδρόμιο ήταν σε ακινησία και δεν παρείχε κανένα έργο. Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση του αεροδρομίου Χανίων και σε όλους τους εμπλεκόμενους για την ενέργειά τους αυτή.
Προτεραιότητα μας θα είναι η έμπρακτη στήριξη και εξεύρεση λύσεων για την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Κ.Υ. Κισάμου για όφελος όλων.

      ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ
     Δημοτικός Σύμβουλος
     Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: