Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ

Θα μου πείτε...και καλά δεν υπήρχε κανείς άλλος να κάνει τις βραβεύσεις-συνεχίζω να γράφω για την βράβευση των αθλητών του Α.Ο.Κισάμου- και έπρεπε να την κάνουν πολιτικά πρόσωπα; 
-Ναι... αφού δεν παρουσιάστηκαν αυτοί που θα έπρεπε να κάνουν τις βραβεύσεις....κανένας διευθυντής σχολείου πλην μιας εξαίρεσης και μόλις ένας γυμναστής, είναι η αλήθεια. Οπότε οι μόνοι που δεν κρύβονται και επωφελούνται τις καταστάσεις....ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές είναι οι ..πολιτικοί μας!!!
Βέβαια σε μια πόλη σαν την Κίσαμο, από ανέκαθεν υπήρχε ένας σεβασμός σε όλα αυτά τα άτομα (πολιτικούς) -λες και είμαστε εξαρτημένοι- και πάντα υποκύπταμε (από σεβασμό) στα ΘΑ των πολιτικών. Ποτέ δεν χτυπήσαμε την γροθιά μας στο τραπέζι διεκδικώντας τα απαραίτητα για μας και τα παιδιά μας. Ποτέ! Γιατί,  πάντα εκ φύσεως είμαστε ευκολόπιστοι και μας τουμπάρουν με το πρώτο ΘΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: