Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΨΗ

Όπως πολλές φορές το έγραψα οι συνδυασμοί στην περιοχή μας θα είναι 2 έως 3, αυτοί δηλαδή που θα εκπροσωπηθούν και μετά το τέλος της εκλογικής αναμέτρησης, στο Δ.Σ του Δήμου Κισάμου. Άλλη έκπληξη δεν είναι δυνατόν να γίνει...φυσικά ούτε συνεργασία μπορεί να γίνει ανάμεσα στους ήδη υποψηφίους, όσο κι αν κάποιοι θέλουν διακαώς....οπότε όλο το βάρος τώρα ρίχνεται στους υποψήφιους!!! Επειδή είμαστε ένας μικρός δήμος με προσωπικές και οικογενειακές αντιπαλότητες δεν θα είναι παράλογο ούτε δύσκολο να δούμε μεγάλες οικογένειες διασπασμένες, σπίτια με δυο διαφορετικούς υποψήφιους κτλ. Όμως αυτή είναι η ομορφιά -για μένα- των δημοτικών εκλογών, που σίγουρα θα αφήσει "σημάδια" και "πληγές", όμως γρήγορα θα επουλωθούν και θα ξεχαστούν (παραδείγματα πολλά).
Το όνειρο κάθε δημότη είναι να δει όλους τους ικανούς μαζί..αφού αυτό - προς το παρόν- δεν γίνεται ας τους επιλέξουμε εμείς ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να "προσφέρουν!!! 
Και φυσικά δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν 360 ικανοί απότομα....οι περισσότεροι είναι για το γέμισμα των συνδυασμών! Από δω και πέρα ας καταλάβουν και οι υπεύθυνοι των συνδυασμών ότι χρειάζεται περισσότερη ευθύνη και διορατικότητα πλέον...γιατί η ως και σήμερα πραγματικότητα, μας έδειξε ότι πάντα κάνουμε στο τέλος.....μια τρύπα στο νερό!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: