Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΑΜΙΑΝΤΟΣ

Στις 27 του Δεκέμβρη είχα βάλει στο μπλοκ αυτό το σχόλιο......

ΑΠΟ ΑΜΙΑΝΤΟ
Σε ποιο γυμνάσιο της πόλης της Κισάμου, ασχολούνται με όλα τ' άλλα αλλά ξεχνούν ότι οι τουαλέτες των παιδιών είναι σε κακή κατάσταση και το φοβερό οτι η σκεπή είναι από αμίαντο και χιλιοτρυπημένη; Καλό είναι λοιπόν ο σύλλογος γονέων του σχολείου -μιας και οι υπόλοιποι μάλλον έχουν άλλα να κάνουν και δεν προλαβαίνουν- να προσπαθήσει να την αλλάξει. Προέχει η υγεία των παιδιών!!!
Είμαι σίγουρος ότι στον δήμο μας δεν το ξέρουν ..... γιατί αλλιώς δεν δικαιολογούνται!!!

- Τότε με είχαν πάρει δημοτικοί σύμβουλοι απ΄όλες τις παρατάξεις να μάθουν για πιο σχολείο πρόκειται....και τους το είπα. Μετά από 40 μέρες διαβάζω σήμερα στο Flahsnews οτι κάποιοι δεν ήξεραν ...έ φυσικό το βλέπω αφού δεν ασχολούνται.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Και εμένα μου ήρθε MMS , με φωτό , από γονέα - δημότη με το συγκεκριμένο θέμα .
Σαν πρώτη κίνηση ενημέρωσα αυτούς που κατά την άποψη μου έπρεπε να ενημερωθούν και σαν δεύτερη κίνηση σκέφτηκα να το ανεβάσω στο διαδίκτυο , αλλά τελικά προτίμησα να επιβεβαιώσω τον τρόπο σκέψης της δημοτικής αρχής . Όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό αλλά λέω για τα την υγεία των παιδιών πρόκειται δεν γίνεται κάτι θα κάνουν !!!!!
Αλλά έκαναν ότι κάνουν τόσο καιρό για τον πολιτισμό - αθλητισμό - υγεία - παιδεία κτλ , δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ !!!!!
Για αυτό Γιάννη επιμένω και συμφωνώ με την γνώμη σου ότι πρέπει ο Σύλλογος Γονέων να προχωρήσει στην αντικατάσταση .
Βέβαια τώρα που πήρε την παραπάνω δημοσιότητα σίγουρα θα μεριμνήσει στο αυτονόητο η δημοτική αρχή , χωρίς να επικαλεστεί καμία δικαιολογία .
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου .

π.Αλέξανδρος Φαντάκης είπε...

Πρώτα το είπα στο sadentrepese αφού οι περισσότεροι μου έλεγαν κοίτα τη δουλειά σου... όμως κάθε μέρα βλέπω και αναπνέω τα ελλενιτ... τράβηξα τη φώτο με το κινητό μου και άρχισα να στέλνω MMS... μετά email... χωρίς να ενημερώσω το Δήμο Κισσάμου εγγράφως γιαυτό ελπίζω ότι θα με συχωρέσουν... και να σας πω ότι μάλλον δεν το γνώριζαν γιατί αν δείτε το κτίριο είναι έτσι δομημένο που δεν φαίνονται τα ελλενίτ από την κύρια άψη του. ευχαριστώ τη δημοτική αρχή και ιδιαιτέρως τον κ. Πιτσιγαυδάκη για την άμεση προώθησή του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο. Ευχαριστώ τον sadentrepese τους Νέους Ορίζοντες τα Χανίωτικα Νέα το flashNews και όσους άλλους προωθήσουν την λίγο διάσημη ...φωτογραφία μου. Τo mail μου είναι alexfantakis@gmail.com. θα παρακωλουθω το θέμα και θα ενημερώνω...
π.Αλέξανδρος Φαντάκης
6937907365

Unknown είπε...

Εσύ πολύ καλά έκανες αγαπητέ π.Αλέξανδρε ...συγχώρεση ζητάμε μόνο από το Θεό νομίζω !!!
Όπως το ήξερες εσύ , το ήξεραν και άλλοι γονείς και φυσικά είχε φτάσει και στα αυτιά της δημοτικής αρχής , αλλά εάν δεν κάνατε εσείς το αυτονόητο , ακόμα εκεί θα ήταν το θέμα .
Βέβαια και εγώ δίνω συγχαρητήρια στον κ. Πιτσιγαυδάκη τόσο για τη άμεση αντίδραση του όσο και τεκμηριωμένη τεχνικά άποψη του , αλλά δυστυχώς δεν πρέπει να φτάνουν για επίλυση μετά από τόσους αρμόδιους τα θέματα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου , για να επιληφθεί του θέματος !!!!
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.