Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ-ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 1-1

Πικρό φινάλε στο Βύρωνα
Κοντά σε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη βρέθηκε η ομάδα μας, αλλά το γκολ του Μακρή στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων της στέρησε αυτό το δικαίωμα.
Το τελικό 1-1 στο Βύρωνα, κόντρα στην τοπική Δόξα, αφήνει πικρή γεύση στην ομάδα μας, που πάντως παρέμεινε για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη. 
Σε ματς με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ο Καρβουνιάρης στο 75’ με προβολή, από κεφαλιά του Ψυχουντάκη, έβαλε μπροστά στο σκορ τον Κισσαμικό.
Δύο λεπτά αργότερα ο διαιτητής Μάγειρας απέβαλλε με 2η κίτρινη τον Παραλίκη, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά και τα πολλά υπέρ τους φάουλ που έδινε με ευκολία ο ρέφερι, ισοφαρίζοντας στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Μακρή.
Διαιτητής: Μάγειρας (Ευβοίας) 
Βοηθοί: Μητρολιός-Σπανός (Ευβοίας)
Κίτρινες: Μακρής (6’), Στεφανίδης (15’), Τσαφταρίδης (21’), Εσόνο (24’), Παραλίκης (28’), Ενγκουέμ (65’), Παπαδόπουλος (72’), Παραλίκης (77’), Μποτωνάκης (80’), Λαζαρίδης (84’), Μενίκου (86’), Κουμπρόγλου (89’)
Κόκκινη: Παραλίκης (77’)
Δόξα Βύρωνος: Σουλογάνης, Χαλκιάς, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Γκουντελίτσας, Σαλαπάτας, Αναστασίου (72’ Κατσιγιάννης), Μακρής, Τσαφταρίδης (82’ Λουσαράκης), Μενίκου (88’ Λέσι).
Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Παραλίκης, Εσόνο Ψυχουντάκης, Καρβουνιάρης, Τσικουδάκης (54’ Κιν), Ενγκουέμ, Μποτωνάκης, Πασιαλής (68’ Κουμπρόγλου), Χατζηλιόντας, Στεφανίδης (78’ Σμίλτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: