Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Καταθέσαμε και στο Δήμο, αίτημα στης 17-09-2013, για σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου με θέμα «προβλήματα στον χώρο της παιδείας του δήμου μας», που νομίζουμε ότι μας αφορά όλους.
Είδαμε μερικές μέρες αργότερα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο δήμος μας να ανακοινώνει ότι έστειλε επιστολές, με απαριθμημένα προβλήματα των σχολείων μας, προς τις Διευθύνσεις εκπαίδευσης νομού Χανίων. Είναι σημαντικό που, έστω και μετά την πίεση που ένιωσε ο κ. Δήμαρχος έστειλε αυτές τις επιστολές. Μάλιστα δηλώνει ότι θα προχωρήσει και σε κινητοποιήσεις!!! Εμείς κ. Πρόεδρε ζητήσαμε σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου και σεβόμενοι των δηλώσεων σας ότι δεν χρειάζεται να προχωρούμε σε μάζεμα εννιά υπογραφών, οπότε και με βάση τον Νόμο θα προχωρείτε σε σύγκλιση του συμβουλίου, δεν προχωρήσαμε στην συλλογή των υπολοίπων υπογραφών. Διαπιστώνουμε, αφού δεν υπήρξε καμία επικοινωνία σας, ότι δεν έχετε σκοπό να συζητήσουμε γι’ αυτό το θέμα. Αν όντως ισχύει αυτό παρακαλώ όπως μας το πείτε, για να προχωρήσουμε στην συλλογή υπογραφών και άλλων συναδέλφων δημοτικών συμβούλων που επιθυμούν να συζητηθεί το εν λόγω θέμα.
Με εκτίμηση
Φρόσω Σκουλάκη 
επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: