Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Στις 14 Αυγούστου του τρέχων έτους..... το ινστιτούτο καταναλωτών Κρήτης έστειλε επιστολή προς τον Δήμο Κισάμου με αρ. πρωτ. 11259 με τίτλο "Θέματα υγιεινής και αποχέτευσης" και ρωτούσε τον δήμαρχο γιατί από τις σχάρες των φρεατίων ομβρίων των δρόμων της πόλης και συγκεκριμένα στην Παπαγιανάκη-Σκαλίδη και πλατεία Τζανακάκη αναδύονται οσμές λημμάτων, και ζητούσε την άδεια ώστε να πάει το θέμα στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.... 
Απάντηση δεν πήρε, είναι μια κακή συνήθεια του δήμου μας, υπάρχουν και άλλες πολλές τέτοιες περιπτώσεις, οπότε το Ινστιτούτο απευθύνθηκε στον εισαγγελέα Χανίων κ. Κουκάκη και ζήτησε να μεσολαβήσει (παραγγελία 5630/20-9-2013) ώστε ο δήμαρχος να απαντήσει στις επιστολές που του έχει στείλει.  

Αλήθεια σε μια τόσο δημοκρατική πόλη, σαν το Καστέλλι, το δημοτικό συμβούλιο ενημερώθηκε για την επιστολή αυτή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: