Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΜΟΟDY'S Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ....


...δεν μπορεί να τηρήσει τις δεσμεύσεις της!
Έκθεση-κόλαφο για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους δημοσίευσε η Moody's σύμφωνα με την οποία το ελληνικό χρέος κρίνεται μη βιώσιμο και οι πιθανότητες να μπορέσει η χώρα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται. Παράλληλα ο συντάκτης επισημαίνει ότι είναι απίθανο η Ελλάδα να πιάσει τους δημοσιονομικούς στόχους.
Η έκθεση χαρακτηρίζει την επαναγορά ομολόγων "ασπιρίνη" και προσωρινή ανακούφιση για την Ελλάδα, αφήνοντας να εννοηθεί πως σύντομα θα απαιτηθούν νέα μέτρα τόσο στα δημοσιονομικά όσο και στη διαχείριση του χρέους.
Η μακροπρόθεσμη λύση πρέπει να συνεπάγεται την συμμετοχή μεγάλων ιδρυμάτων που κατέχουν ελληνικά ομόλογα, όπως είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τα οποία θα υποστούν ζημιές στην αρχική αξία των δανείων, σημειώνει η Moody΄s.
Παράλληλα, ο οίκος αξιολόγησης επισημαίνει πως δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένει κανείς ότι η Ελλάδα θα ανταποκριθεί στους δημοσιονομικούς της στόχους, δεδομένου ότι τα μέτρα λιτότητας που έχουν ληφθεί έχουν «δυσμενείς επιπτώσεις» στην οικονομία.
«Εκτιμούμε πως η οικονομία θα συρρικνωθεί 4,2% το 2013, σημειώνοντας τον έκτο διαδοχικό χρόνο ύφεσης, εμποδίζοντας τις προσπάθειες της κυβέρνησης να διορθώσει τις δημοσιονομικές ανισορροπίες», αναφέρει η Moody΄s.

Δεν υπάρχουν σχόλια: