Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ

Στις 6 το απόγευμα σήμερα θα ξεκαθαρίσουν πολλά στον Κισαμικό..... μετά την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές ένας-ένας θα περάσουν από τα γραφεία του συλλόγου και θα τους ανακοινωθεί ....το ευχάριστο ή δυσάρεστο γεγονός. 
Οι πληροφορίες μιλάνε για 3-4 ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν- οι 3 είναι αναπληρωματικοί και με ελάχιστες συμμετοχές και ένας ως και σήμερα βασικός. 
Πάντως το γεγονός ότι θα αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές είναι γεγονός αναμφισβήτητο, μιας και τις τελευταίες μέρες κάποιοι νέοι συμμετέχουν στις προπονήσεις.
Όσο για την μείωση στις αποδοχές που κουβεντιάζεται, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό μιας και εκτός από την οικονομική κρίση, ορισμένοι ποδοσφαιριστές υπερεκτιμήθηκαν και όπως αποδείχθηκε δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα...βέβαια κάποιες αντιδράσεις από τις καραβάνες θα υπάρξουν......

Δεν υπάρχουν σχόλια: